Om kurset

Ξ april 21st, 2008 | → | ∇ Nyheder |

Du kan deltage i meditationskurset ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Herefter modtager du en kontrol email med et link, som du skal klikke på for at bekræfte, at det virkelig er dig, som tilmelder dig.

Kurset fungerer som et slags brevkursus. Du modtager 1-2 emails per uge, hvor du modtager information og øvelser jeg beder dig foretage. Du bestemmer selv din indsats, men for at få glæde af kurset

Grundkurset tager 4 uger. Her vil du lære alle grundteknikker på en meget velafprøvet måde. Virkelig alle kan være med uanset alder og jeg regner ikke med nogen forkundskaber overhovedet.

Jeg går langsomt frem, så du får tid til at afprøve teknikkerne og i det hele taget mulighed for at blive ven med meditationen.

Efter grundkurset, vil du modtage emails med mere avancerede teknikker og hjælp. På dette tidspunkt kan du fortsætte med din vanlige praksis eller lade dig inspirere til nye teknikker. Du kan ganske enkelt gemme dine emails og bruge dem når du vil.

Husk: Skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål, har brug for et godt råd eller hjælp. Jeg skal forsøge at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.

Husk også at vende tilbage til meditationskursus.dk igen. Udover nyhedsbrevene, vil jeg jævnligt lave indlæg, som du sikkert kan få glæde af.

 


Søg efter meditationstyps: