Om at holde styr på tanker og holde fokus

Ξ juli 7th, 2012 | → | ∇ Brugerne om meditation, Nyheder, Om meditation |

..Jeg har altid kæmpet med at holde styr på mine tanker, som har det med at tage fart og hyle mig ud af det. Nu hvor jeg er begyndt at meditere, er jeg ved at lære at skifte fokus til hvordan det føles i kroppen. Så kan tankerne ikke vokse sig så store. Jeg har godt læst og hørt om hvordan det kan være en hjælp, men nu er jeg reelt  i stand til at bruge det som et redskab.

 
Det er så enkelt og effektivt, og nogle dage føles det super opløftende. Det er svært at holde fast og bevare selv-disciplinen og tilliden til at det virker. Det kan godt være hårdt at skulle sætte sig ned og mærke efter, hvordan man i virkeligheden har det indeni. Men det gør bare sådan en kæmpe forskel at træde det der lille skridt tilbage og observere, i stedet for at være i mine tankers og følelsers vold.

 


Søg efter meditationstyps: