Stærkt aftagende temperament

Ξ april 24th, 2011 | → | ∇ Brugerne om meditation |

Jeg har haft og har stadig meget glæde af at meditere.

Konkret har jeg observeret at mit temperament er stærkt aftagende og jeg reagerer ikke i samme grad over andres provokationer eller dårlig opførsel over for mig selv eller andre mennesker.

Jeg oplever at jeg har bedre “tid” (selvom der jo ikke er blevet flere timer i døgnet) til de ting som en hverdag byder på og har oven i købet overskud til at motionere mere end jeg gjorde tidligere og meditationen er også lagt ind i min hverdag, Måske det er fordi jeg føler mig mere rolig og i balance end jeg har gjort i mange år, men det er underligt for det er svært at se hvad jeg gør anderledes end jeg gjorde før bortset fra følelsen er meget anderledes.

Min læge sagde at jeg via meditationen var kommet i bedre kontakt med mig selv og min person.

 


Søg efter meditationstyps: