Om depression..

Ξ januar 13th, 2011 | → | ∇ Brugerne om meditation |

Jeg har efter at have købt din bog om meditation, gennem et stykke tid, forsøgt at komme til at meditere regelmæssigt, da jeg har konstateret at det har en meget positiv indvirkning på den depression jeg lider af.

Men det er desværre ikke lykkedes mig helt at få en fast rytme ind i hverdagen, men kan mærke at hver gang jeg har fået held med at meditere igennem nogle dage, at den positive virkning så indtræder og min depression træder i baggrunden. Men efter nogle dage med positiv indvirkning og regelmæssig meditation, glemmer jeg desværre at fortsætte med meditationen, fordi det går så godt og efter nogle dage kommer min depressive så tilbage og jeg må starte forfra igen.

Her hjælper dine mails, med at holde mig i en meditativ fase og er altid glad for at læse dine søde og meget brugbare mails …

 


Søg efter meditationstyps: