Hvad er det jeg ser under en meditation ?

Ξ august 28th, 2008 | → | ∇ Om meditation |

Ser du farver eller figurer under en meditation ?

Alt hvad du ser under en meditation, er sindets spil. Du kan ikke lægge en større betydning ind end du kan med en almindelig drøm. Man fristes til at tro at man har ud af kroppen oplevelser, og det kan da også sagtens være, men typisk er det mere ens ønske om at noget sådan skal ske, som gør at man oplever noget lignende.

Her skal du vænne dig til at betragte alle impulser, tanker, lyde, hvad du ser osv. som noget der kommer og går. Observer det, og slip det så fri. Du vænner dig så til ikke at spekulere eller vurdere hvad der sker inden i dig. Det er svært og hårdt men gevinsten er, at du får lov til at opleve mere af det uden at blive forstyrret i meditationen.

 


Søg efter meditationstyps: