Så kører online kurset!

Ξ april 28th, 2008 | → | ∇ Nyheder |

Jeg har længe ville forsøge mig med et online meditationskursus. Da jeg fra tid til anden underviser i meditation, har jeg samlet mig en masse omkring emnet. Det materiale tænkte jeg at andre kunne få glæde af. Ved samme lejlighed håber jeg på feedback, så materialet kan blive endnu bedre.

Jeg lever ikke af at undervise i meditation, og har heller ikke planer om det. Jeg kan derfor let forære et kursus til alle, som måtte have interesse.

Kurset fungerer som et nyhedsbrev. Man modtager 1-2 emails pr. uge og de første 4 uger er et egentligt kursusforløb med lette øvelser. Herefter sender jeg ca. ugentligt en mail med tips, nye meditationer og endda invitationer til “rigtige” meditationsdage (dog kun nordsjælland i første omgang).

 


Søg efter meditationstyps: